El HomePod reinventa la música en la llar

El HomePod ofereix una experiència de so perfecta sense importar on estigui col·locat, ja sigui en una prestatgeria, en un racó o al centre de l'habitació.

Avanç de l’altaveu musical domèstic dissenyat per Apple amb una qualitat de so i una intel·ligència impressionants

Apple ha anunciat avui el HomePod, un altaveu sense fil revolucionari per a la llar que ofereix una qualitat d’àudio impressionant i percep l’espai per detectar la seva ubicació a l’habitació i ajustar el so automàticament. Dissenyat per funcionar amb una subscripció a Apple Music per accedir a més de 40 milions de cançons, el HomePod coneix en profunditat les preferències i els gustos musicals de l’usuari i ho ajuda a descobrir música nova. El HomePod té un altaveu de greus dissenyat per Apple per produir greus clars i profunds, un conjunt personalitzat de set altaveus d’aguts amb tecnologia beam-forming que ofereixen sons purs d’alta freqüència amb un control direccional increïble i potents tecnologies integrades per preservar la riquesa i la intenció dels enregistraments originals. El HomePod estarà disponible a partir de desembre, inicialment a Austràlia, Regne Unit i Estats Units.

“Apple va reinventar la música portàtil amb l’iPod, i ara amb el HomePod va a reinventar com gaudim la música sense cables en qualsevol lloc de la casa”, ha dit Philip Schiller, vicepresident sènior de Màrqueting Mundial d’Apple. “El HomePod reuneix una potent tecnologia de so, la intel·ligència de Siri i accés sense fil a la biblioteca completa d’Apple Music en un preciós altaveu que mesura menys de 18 cm d’alt i que pot omplir qualsevol habitació de música sense distorsió i ser un útil ajudant en tota la casa.”
El HomePod s’ha dissenyat per controlar-se per veu mitjançant un conjunt de sis micròfons, de manera que els usuaris poden interactuar amb ell des de l’altre extrem de l’habitació fins i tot amb la música alta. Quan diuen “Sent Siri, m’agrada aquesta cançó”, el HomePod i Apple Music es converteixen en el perfecte expert musical, aprenen les seves preferències entre centenars de gèneres i ambients i desenes de milers de llistes de reproducció, i comparteixen aquests gustos musicals amb la resta de dispositius. Siri també permet cerques avançades a la biblioteca musical, així els usuaris poden fer preguntes com “Sent Siri, qui és aquest bateria?” o crear una cua de reproducció A continuació compartida amb la resta de persones de la casa. El HomePod, Apple Music i Siri ofereixen la millor experiència de música en la llar que es reprodueix directament i sense anuncis en el HomePod.
Com a assistent domèstic, el HomePod és una manera fantàstica d’enviar missatges, informar-se sobre les notícies, els esports i el temps o controlar els dispositius intel·ligents de casa amb solament demanar-li a Siri que encengui les llums, baixi les persianes o activi una manera. Quan l’usuari està fora, el HomePod és un centre de control perfecte que ofereix accés remot i permet accedir a les automatitzacions de la llar a través de la app Home de l’iPhone o l’iPad.
Innovacions en so i tecnologies avançades
Amb menys de 18 cm d’alt, el HomePod representa anys d’innovació en maquinari i programari:
L’altaveu de greus dissenyat per Apple i orientat cap amunt, combinat amb el xip A8 personalitzat, permet gestionar els greus amb modelatge per programari en temps real garantint que l’altaveu produeix els baixos més profunds i clars possible amb poca distorsió.
Els set altaveus d’aguts personalitzats amb tecnologia beam-forming, cadascun amb el seu propi amplificador, ofereixen un timbre suau i ben equilibrat juntament amb un control direccional precís per a multitud de formes i grandàries d’ona.
El xip A8 dissenyat per Apple és el cervell que hi ha darrere de les avançades innovacions de so.
La tecnologia de detecció automàtica de l’espai permet al HomePod conèixer ràpidament la seva ubicació a la sala, ja sigui en una cantonada, una taula o una prestatgeria, i s’optimitza a la perfecció en segons per oferir una experiència de so envolupant sense importar on estigui col·locat.
El conjunt de sis micròfons amb cancel·lació avançada del ressò permet a Siri comprendre a l’usuari tant si està prop del dispositiu com si es troba a l’altre costat de l’habitació, fins i tot amb la música alta.
Les ones de Siri apareixen en la part superior per indicar que el servei està actiu, i els controls tàctils integrats també permeten navegar fàcilment.
La detecció i el balanç automàtic de dos altaveus amb àudio directe i reflectit aconsegueix un so sense fil increïble i una experiència encara més envolupant.
La configuració és tan senzilla i intuïtiva com en els AirPods: solament cal mantenir l’iPhone prop del HomePod i està llest per reproduir música en segons.
La seguretat i la privadesa són fonamentals en el disseny del maquinari, el programari i els serveis d’Apple. En el HomePod, solament quan es reconeix “Sent Siri” de forma local en el dispositiu s’envia la informació als servidors d’Apple, xifrada i amb un identificador de Siri anònim.
Preus i disponibilitat
El HomePod estarà disponible per 349 dòlars (a EUA) en blanc i gris espacial a partir de desembre inicialment a Austràlia, Regne Unit i Estats Units.1 El HomePod és compatible amb l’iPhone 5s o posterior amb iOS 11.

Informació Apple España PR