Serà aquest? Noves imatges de l’iPhone 8 amb iOS 11

En les imatges, publicades per iDropnews, figura el supòsit nou disseny del proper telèfon d’Apple, funcionant amb la futura versió del seu sistema operatiu, presentada ja a principis de juny.

Les noves imatges coincideixen amb les últimes filtracions sobre el nou disseny del telèfon: una pantalla que ocupa tot el front i que integra el botó ‘Home’ i un panell posterior completament de cristall.

El terminal apareix funcionant amb iOS 11, la versió del sistema operatiu que la poma va presentar durant la Conferència Mundial de Desenvolupadors (WWDC) del 5 de juny.

Les imatges no són filtracions però sí es basen en totes les que han anat sorgint al llarg dels últims mesos.

Segons les dades proporcionades per supòsits treballadors d’Apple, el nou terminal es podrà carregar inalámbricamente i tindrà detecció mitjançant iris. Les funcions que abans exercia el botó ‘Home’ passaran a estar incloses en la mateixa pantalla, incloent el desbloquejo per petjada.

S’espera que Apple present el nou iPhone 8 a mitjan setembre de 2017, juntament amb altres dues terminals: un iPhone 7S i un iPhone 7S Plus que sortirien a la venda abans que el model més nou.