Neymar ha deixat a tots els efectes de ser jugador del Barça

Els advocats de Neymar han dipositat aquest dijous a la tarda a les oficines del FC Barcelona els diners de la clàusula de rescissió de 222 milions d’euros del davanter brasiler que, per tant, ha deixat a tots els efectes de ser jugador del Barça.

Aquest matí, els dos assessors del futbolista brasiler han estat a Madrid, a la seu de la Lliga de Futbol Professional, per intentar dipositar el document bancari per valor dels 222 milions d’euros de la clàusula de rescissió de Neymar, però no els han deixat.

Un cop fet efectiu el pagament, el futbolista brasiler ja ha deixat de ser jugador blaugrana i viatjarà en les pròximes hores a París per ser presentat amb el PSG.

Neymar té la intenció, juntament amb els seus advocats, de demanar el trànsfer a la FIFA per poder debutar aquest cap de setmana a la lliga francesa.