Trump no descarta “una opció militar” a Veneçuela

El president nord-americà va afirmar estar considerant “diverses opcions” per abordar la crisi política a Veneçuela.

“Tenim moltes opcions per a Veneçuela, inclosa la militar en cas de necessitat”, va comentar Donald Trump als periodistes després de reunir-se amb el secretari d’Estat, Rex Tillerson i la representant permanent d’EUA davant l’ONU, Nikki Haley.

“Tenim tropes [nord-americanes] per tot el món en àrees molt llunyanes. I Veneçuela no està molt lluny, la gent allà està sofrint”, va aprofundir el president d’EUA.
El president Trump va criticar reiteradament al president veneçolà, Nicolás Maduro, qualificant-ho de ‘dictador’ i responsable de l’actual crisi política i econòmica que pateix la nació llatinoamericana. EUA va introduir també diverses sancions contra el propi Maduro i diversos alts càrrecs veneçolans.