(Vídeo) Rufián a Santamaría li ensenya al congrés una “Samsung republicana”

Diu al govern espanyol que deixi de fer el ridícul 

Gabriel Rufián, ha ensenyat una impressora a la vice-presidenta del govern espanyol, Soraya Saenz de Santamaría. “Miri, això és el que persegueixen. Això és el cos del delicte. No es preocupi, és una humil Samsung republicana. No és més perillosa que una Epson o una HP. En definitiva, no imprimeix bitllets de 500, perquè els imprimiria en blanc i negre”, ha afirmat.

Rufián ha demanat al govern espanyol que deixi de fer el ridícul i que es dediqui a fer a campanya pel no si realment els interessa que Catalunya es quedi a l’estat espanyol. “Deixin de perseguir impressores. Deixin de perseguir impressors. Persegueixin corruptes i lladres”, ha declarat.
Rufian ha acabat amb una confessió: “Senyora vice-presidenta, no em detingui, jo tinc una butlleta. Li juro que és per a consum propi. Ens veiem a les urnes.”