Milers de persones participen en la marxa “per la llibertat dels presos polítics”

La manifestació ha començat a les 5 de la tarda a la cruïlla del carrer Marina i el carrer Pujades de Barcelona i han baixat en direcció al mar fins a l’avinguda d’Icària, on s’ha instal·lat l’escenari i on es faran els parlaments.
Allà, s’hi han projectat fotografies del president Puigdemont i dels seus consellers, i s’han llegit cartes de tots els consellers i dels líders de l’ANC i d’Òmnium empresonats. També hi ha hagut actuacions musicals.

De fet, la manifestació ha ocupat més del que es preveia en un primer moment i s’ha hagut de tallar l’Avinguda Diagonal, ja que ha arribat fins a pare Claret. A més, molta gent no ha pogut arribar fins on té lloc la marxa perquè el metro està col·lapsat i és impossible accedir-hi.

Sota el lema “Llibertat presos polítics. Som república” milers de persones ocupen el carrer Marina. Els manifestants han acudit amb banderes independentistes i proclamant consignes com a “Llibertat, presos polítics” i “Fora les forces d’ocupació”, en al·lusió a la Guàrdia Civil i a la Policia Nacional.