Maria Àngels Rosich, nova àvia centenària a igualada

  • La tinent d’alcalde Carme Riera i el regidor Pere Camps li han traslladat aquest 9 de gener la felicitació en representació del consistori i del conjunt de la ciutat

La tinent d’alcalde d’Acció Social i Igualtat, Carme Riera, i el regidor de Promoció Cultural, Pere Camps, han traslladat aquest dimarts, 9 de gener, la felicitació a Maria Àngels Rosich i Gregori en representació del consistori i del conjunt de la ciutat, pels cent anys que va complir el passat diumenge, dia 7 de gener.

A aquesta trobada, que ha tingut lloc a la Residència Pare Vilaseca, hi ha assistit bona part de la família de l’homenatjada, companys de la residència i el personal que té cura del seu dia a dia des del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI). Els representants de l’Ajuntament i del Consorci li han lliurat diferents obsequis per celebrar aquesta data i ha acabat bufant les espelmes del pastís d’aniversari.

Informació Ajuntament d’Igualada